Lord of Dance – újra Nagyváradon lép fel Michael Flatley

A Michael Flatley által alapított Lord of the Dance társulat ismét Nagyváradra látogat. A világhírű ír táncegyüttes 2024. május 23-án, csütörtökön debütál a Nagyvárad Aréna színpadán, az „Életre szóló vastaps” című évfordulós előadásukkal.

Michael Flatley-t a világ számos pontján milliók tisztelik tánczseniként, amit különleges performanszaival és 1994-es emlékezetes Eurovíziós szereplésével, a Riverdance táncformáció tagjaként vívott ki. Több mint két évtizeddel az első előadása után a Lord of the Dance mára összeforrt Michael Flatley nevével, és ikonikus márka lett a szórakoztatóiparban. Az energikus, látványos előadásokkal és lenyűgöző zenével meghódították a közönséget világszerte.

A társulat számos elismerést kapott, és rekordokat döntött az évek során. A show-t több mint 50 országban több mint 60 millióan látták, így ez a produkció az egyik legsikeresebb ír táncműsor a világon.

Az új évfordulós produkció, az „Életre szóló vastaps” modern trendeket ötvöz a hagyományos ír tánc elemeivel, miközben megőrzi ennek az műfajnak a varázsát. Az új koreográfia, a friss jelmezek és a legmodernebb vizuális effektek teszik felejthetetlenné ezt az előadást, amit Michael Flatley rendezett, és Gerard Fahy zenéje színesíti.

Jegyek a 2024. május 23-i nagyváradi előadásra a iaBilet.ro oldalon kaphatók „Lord of the Dance – 23 May ’24 – Arena Oradea” címmel. A jegyek ára 99 lejtől 499 lejig terjed a kategóriától függően, ezek az árak nem tartalmazzák a jegyértékesítési jutalékot.

Forrás: erdon.ro