New York utazás – élményekben gazdag 7 nap, kitűnő áron

Nem tagadhatjuk, hogy egy New York utazás minden tekintetben feledhetetlen élménnyel szolgál, és egy kicsit más kontextusban beszélhetünk róla, mint Nagyváradról: ez az a város, ami minden látogatót elbűvöl, és arra ösztönzi a lelkes utazókat, hogy egyszer ismét visszatérjenek. New York-ot ugyanis nem elég egyszer látni – a bámulatosan egyedi turisztikai látványosságok, nevezetességek és kirándulóhelyek olyan színes spektrumon mozognak, hogy bizony érdemes időről-időre megejteni egy rövidebb lélegzetvételű utazást. Az Amerika Neked profi utazásszervezőinek jóvoltából pedig mindez költéshatékonyan megoldható!

Menjünk New York-ba! – De mégis, mikor?

A város minden évszakban vonzza a látogatókat, és mindegyik időszakban a maga egyedi módján. A nyarak melegek és párásak, míg a telek hűvösek és hóban gazdagok. Az ideális időt New York felfedezésére a tavaszi és az őszi hónapok nyújtják, amikor a hőmérséklet tökéletes a városnézéshez. Persze nem mehetünk el azon tény mellett, miszerint az ünnepi időszak itt különösen varázslatos! Időzítsük hát bármelyik hónapra is a New York utazást, garantáltan nem fogunk csalódni!

7 csodás nap New York-ban

Az Amerika Neked csapatának jóvoltából a kalandvágyó utazók most 7 feledhetetlen napot tölthetnek el az USA egyik legnépszerűbb turistacsalogató városában, méghozzá igencsak baráti árért cserébe. Az egyhetes New York-i utazás költségei között megtalálható a Budapest-New York retúr repülőjegy, amit nívós légitársaságok kínálnak, étkezéssel és közvetlen járatokkal. A költségek emellett a Manhattanben található minőségi szálláslehetőségeket és a lemondható utasbiztosítást is magukba foglalják. A programlehetőségek között pedig számos érdekesség található, így egészen biztosan nem fogunk unatkozni.

New York utazás – fakultatív lehetőségekből sincs hiány

Csodás hajóút a Hudson folyón, a Szabadság-szobor alatti látogatás, a Central Parkban való kerékpározás és sétálás, télen pedig akár korcsolyázás!

Az Empire State Building és a Rockefeller Center csodálatos kilátást nyújtanak a városra, amiről kár lenne lemaradni, emellett pedig lehetőségünk van átsétálni a Brooklyn hídon, a magas felhőkarcolók között. New York ikonikus épületei és pályaudvarai, valamint a város esti fényei, amelyeket egyszerűen nem lehet elfelejteni. Mind-mind része az élménynek.

Számtalan kulturális és gasztro élmény, templomok, katedrálisok, „rooftop” bárok, híres városnegyedek – mint Brooklyn, Queens vagy Harlem – életérzése, a 9/11 emlékmű és kiállítás mind arra várnak, hogy felfedezzük páratlanul izgalmas világukat. Persze lehetőségünk van még sétálni a város parkjaiban, sétálóutcáin. Bevásárolni az outlet központokban vagy akár kirándulni is Washingtonba, illetve ellátogatni a Niagara vízeséshez.

New York utazás – miért pont az Amerika Neked?

A profi csapat célja a hagyományos csoportos utazások és az egyéni utazásszervezés tökéletes egyensúlyának megteremtése. Tanácsadóik széleskörű személyes tapasztalattal rendelkeznek és rendszeresen látogatnak az adott helyszínekre, így mindig naprakész információkat tudnak biztosítani. A szakértők számára prioritást élvez, hogy személyre szabott utazási élményekkel gazdagítsák a partnereik palettáját, amit akár nagyváradiként is igénybe lehet venni.