Minden, amit tudni kell a Dubai utazásról  

A Dubai utazás életre szóló élmény!

Ám e kijelentés kizárólag abban az esetben állja meg a helyét, ha a szervezést profi utaztatókra bízzuk. A kifogástalan renoméval rendelkező Ázsia Neked csapata jóvoltából minőségi szervezésében, kedvező árú utazási csomagokból válogathatunk, ha szívesen meglátogatnánk az Egyesült Arab Emirátusok szóban forgó gyöngyszemét.

Mit nyújthat a számunka a Dubai utazás?

Dubai, az Egyesült Arab Emirátusok ikonikus emírsége, csodás tájakkal, impozáns épületekkel és változatos bevásárlási lehetőségekkel várja a látogatókat. A város lenyűgöző látványosságai, például a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa vagy a luxushotelek között kiemelkedő Burj Al Arab, magukban is fantasztikus élményt nyújtanak. A város híres a modern építészeti remekeiről, de az autentikus arab piacok, a souk-ok, ahol szemet gyönyörködtető textileket, fűszereket és ékszereket találhatunk, valósággal a múltba röpítenek vissza minket.

Sivatagi túra és tengerparti kalandok személyre szabva

Dubai önmagában is gyönyörű, ám az azt körül ölelő táj, különösen a hatalmas sivatag, szintén lenyűgöző. Ha ide utazunk, teveháton, dűnebuggy-n vagy quad-on is felfedezhetjük a környéket a sivatagi szafari keretén belül. Ha meguntuk a végtelen homokdűnék közötti kalandozást, Dubai tengerpartjai várnak minket – ezek ugyanis a világ egyik legszebb és leggondozottabb strandjai közé tartoznak. A kristálytiszta, türkizkék Perzsa-öbölben található aranysárga homokos strandok rendkívül vonzók, és számtalan szórakozási lehetőséget kínálnak. A Jumeirah Beach, az egyik legnépszerűbb strand Dubai szívében, csodálatos kilátást nyújt a Burj Al Arab hotelre. A strandolók számára biztosított szolgáltatások között találhatók szórakoztató vízi sportlehetőségek, napágyak, napernyők, valamint éttermek és bárok, amelyek a tengerparti élményt még felejthetetlenebbé teszik.

Mikorra időzítsük a Dubai utazást?

Dubai az egész évben tartó napsütés miatt is népszerű úti cél, ahol a nyári hőmérséklet magas lehet, de a légkondicionált épületek kényelmes menedéket biztosítanak. Az időjárás tehát egész évben kellemes, így bármikor ideális a látogatás.

Néhány fontos tudnivaló a Dubai utazással kapcsolatban

Az arab nyelv mellett, az angol is széles körben elterjedt, ami megkönnyíti a kommunikációt. A városban található szállások, üzletek és éttermek árszínvonala nyugat-európai mértékű, a biztonsági körülmények pedig kiválók. Dubai egészségügyi szolgáltatásai rendkívül magas színvonalúak és a nyugat-európai standardokat is túlszárnyalják. Az egészségügyi létesítmények korszerűen felszereltek, és a higiéniás normák szigorúan betartottak. Nem szükséges kötelező védőoltás az országba történő beutazáshoz. Ha bármilyen egészségügyi probléma lépne fel, a látogatók számíthatnak a kiváló minőségű orvosi ellátásra.

Dubai utazás profi szervezésben

Tehát, Dubai egy olyan úti cél, ahol a luxus és a tradíció, a modern és az ősi találkozik, ezért valóban emlékezetes élményben lehet része annak, aki ide látogat. Az Ázsia Neked jóvoltából pedig mindez bravúrosan könnyedén megvalósítható. Egyelőre Nagyváradról, ha Dubait vesszük célba, először a magyar fővárosba kell elutaznunk, de onnan már akár az ÁzsiaNeked irodával is elérhetjük e csodás és különleges országot.